Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Ξεκίνημα με το δεξί για τις παγκορασίδες της Ομόνοιας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα παγκορασίδων της Ομόνοιας Ναυπάκτου στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ. Νίκησε στο κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου την Ολυμπιάδα Πάτρας 3-0 σετ κατακτώντας το πρώτο της τρίποντο στη φάση των 20 καλύτερων ομάδων της Ένωσης Πελοποννήσου.

Η Ολυμπιάδα μπορεί να ήταν το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με την Ομόνοια οι γηπεδούχες όμως από το ξεκίνημα ήταν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι τους ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή τους όσο περνούσε η ώρα. Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα με την Ολυμπιάδα να παίρνει μικρό προβάδισμα στο 11-13 αλλά την αρχηγό Τούφα με καλό σερβίς να απαντά άμεσα και με πέντε συνεχόμενους πόντους να κάνει το 16-13. Η Χουλιάρα συνέχισε το καλό σερβίς και με τρεις ακόμα πόντους το σκορ ανέβηκε στο 19-15. Η Ολυμπιάδα δεν μπόρεσε να αντεπιτεθεί και το σετ πήγε στην Ομόνοια με 25-19. Καλό ξεκίνημα για την Ομόνοια στο δεύτερο σετ που προηγήθηκε με 9-6. Η Βεργανελάκη έκανε καλό σερβίς και η Ολυμπιάδα βρέθηκε μπροστά με 9-13 κάτι όμως που δεν δημιούργησε προβλήματα στις Ναυπάκτιες που με ψυχραιμία και καλό σερβίς από τις Χοχτούλα και Τούφα έφεραν το παιχνίδια στα ίσα (16-16). Οριακό προβάδισμα για την Ολυμπιάδα στο 18-19 όταν με τη Καμουτσή στη θέση ένα, επιθετική τριπλέτα τις Χοχτούλα, Σωτηροπούλου και Σφήκα και τις Τούφα και Γεωργακοπούλου να ανεβάζουν τέλεια την κόντρα μπάλα η Ομόνοια έκανε σερί 7-0 καθαρίζοντας το σετ με 25-19.

Πιο αμφίρροπο το τρίτο σετ. Αν και η Ομόνοια ξεκίνησε με το καλό σερβίς της Τριανταφύλλου με ένα 5-0 γρήγορα η Ολυμπιάδα απάντησε με τον ίδιο τρόπο έχοντας ως πρωταγωνίστρια την Αγγελοπούλου κάνοντας το 6-7. Πόντο πόντο οι δύο ομάδες στη συνέχεια του σετ με τις αθλήτριες και των δύο ομάδων να παίζουν ωραίο βόλεϊ και το σετ να κρίνεται στο τέλος. Η Ομόνοια είχε ελαφρύ προβάδισμα 19-17 αλλά με τρεις σερί πόντους η Ολυμπιάδα βρέθηκε στο 19-20. Άμεση απάντηση από την Ομόνοια και με τρεις δικούς της πόντους έκανε το 22-20 με την Ολυμπιάδα όμως να μην τα παρατά και να ισοφαρίζει σε 23-23. Ψύχραιμη η Ομόνοια στο τέλος πήρε τους δύο πόντους που χρειαζόταν για να κατακτήσει το σετ και μαζί με αυτό να πάρει και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Β’ φάσης των παγκορασίδων η Παναχαϊκή νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Αίολο Αγυιάς ενώ ο Απόλλωνας Πάτρας επικράτησε με 3-2 σετ του Θησέα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Χοχτούλα, Καρακούφα, Γιαννοπούλου, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σωτηροπούλου, Χουλιάρα, Καμουτσή, Σφήκα, Γεωργακοπούλου.

Ολυμπιάδα Πάτρας (Τζουβέκας): Γαλάνη, Αγγελοπούλου Γ., Λαμπροπούλου, Μιτιτέσκου, Βασιλάτου, Παναγοπούλου, Πανοπούλου, Βεργανελάκη, Σουβαλιώτη, Αγγελοπούλου Ρ., Ματαράγκα, Τομαρά, Καπογίλου, Δημητροπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *